E-mail Afdrukken

agenda

Evenement 

Title:
Rock Werchter 2017
Wanneer:
29.06.2017 - 02.07.2017
Waar:
Festivalpark Werchter - Werchter
Categorie:
Festivals en muziek
Voorziening:
Intro-ok-label, Intro assistenten, Ringleiding, Voorbehouden zone, Verhoogd platform, Parking, Toegankelijk sanitair, Alternatieve ingang, Camping met verzorgingstent, Camping met aangepaste douche, Camping met aangepaste toiletten, Camping met oplaadzone voor elektrische rolstoelen, Extra verhardingen
 
Intro-ok-labelIntro assistentenRingleiding

Omschrijving

Tickets kan je kopen via de website van Rock Werchter. Voor het festival koop je reguliere tickets. Om gebruik te maken van de ADL-camping zijn er vanaf dit jaar specifieke tickets nodig!!!

Wens je gebruik te maken van de voorzieningen voor personen met een handicap? Klik hier voor meer info of schrijf je voor 8 juni 2017 in via dit invulformulier.

Welke faciliteiten zijn er voor mensen met een handicap? 

  • Er is een alternatieve, toegankelijke en minder drukke ingang voor mensen met een handicap. Eén begeleider mag hem/haar langs deze ingang vergezellen.
  • Zowel bij het grote podium als bij KluB C en The Barn is er een verhoogd platform waarop rolstoelgebruikers, mensen met krukken... de optredens goed kunnen zien. Omdat we willen dat zoveel mogelijk mensen met een handicap er gebruik van kunnen maken, kan er maximaal één vriend of kennis mee op dit platform.
  • Op het festivalterrein en op de voorbehouden ADL-kampeerzone zijn er aangepaste toiletten te vinden.
  • Beschik je over een Europese (blauwe) parkeerkaart en kom je in de problemen als je niet dichtbij de ingang van het festivalterrein kan parkeren? Neem dan contact op met Inter.
  • Tijdens het festival kan je gratis een beroep doen op ADL-assistenten. Deze assistentie kan concreet inhouden: het opzetten van een tentje, assistentie bij het gebruik van het toilet, bij verplaatsing, bij het eten...
  • Aarzel niet om een ADL-assistent aan te spreken wanneer je hulp kan gebruiken. Je vindt de ADL-assistenten op het festivalterrein (bij de podia voor mensen met een handicap) en op de voorbehouden kampeerzone.
  • Wij zoeken ook samen met jou naar een oplossing wanneer er iets fout loopt met je rolstoel of ander hulpmiddel.

 

Voor mensen met een hoorapparaat zijn er naar goede gewoonte terug ringleidingen voorzien. Door je hoorapparaat op de T-stand te zetten, kan je veel beter de muziek horen en worden storende bijgeluiden uitgeschakeld. Zowel bij de Main Stage als in KluB C en The Barn (telkens in de omgeving van het rolstoelpodium) is er een ringleiding voorzien. Meer info kan je ter plaatse bij de ADL-assistenten krijgen die je aan de rolstoelpodia vindt.

Vlakbij de ingang van het festivalterrein, in de A-zone, voorziet Rock Werchter samen met Inter een voorbehouden kampeerzone voor mensen met een handicap. Alle nodige voorzieningen zijn op deze camping aanwezig opdat ook mensen met een handicap ten volle van het festival kunnen genieten. Om gebruik te maken van deze camping koop je een ticket: The Hive ADL.

Voor meer informatie kijk even in onze FAQ, je antwoord niet gevonden mail dan naar rockwerchter@inter.vlaanderen.

Locatie

Locatie:
Festivalpark Werchter   -   Website
Straat:
Haachtsesteenweg 5
Postcode:
3118
Stad:
Werchter
Land:
Land: be