E-mail Afdrukken

agenda

Evenement 

Title:
Graspop Metal Meeting 2017
Wanneer:
16.06.2017 - 18.06.2017
Waar:
Festivalpark Stenehei - Dessel
Categorie:
Festivals en muziek
Voorziening:
Intro-ok-label, Intro assistenten, Ringleiding, Voorbehouden zone, Verhoogd platform, Parking, Toegankelijk sanitair, Alternatieve ingang, Camping met verzorgingstent, Camping met aangepaste douche, Camping met aangepaste toiletten, Camping met oplaadzone voor elektrische rolstoelen, Extra verhardingen
 
Intro-ok-labelIntro assistentenRingleiding

Omschrijving

Tickets kan je kopen vanaf donderdag 24 november via de website van Graspop.

Wens je gebruik te maken van de voorzieningen voor personen met een handicap? Schrijf je dan in via dit formulier

Heb je een vraag, kijk zeker even in onze FAQ

Volgende faciliteiten zijn beschikbaar op Graspop Metal Meeting:

 • PARKING VOLZET. Op zo'n 600m van de hoofdingang is er een apart stuk parking gereserveerd voor personen met een handicap. Het is niet meer mogelijk om hier een plaats te reserveren. 
 • Een heel team Inter-assistenten staat paraat aan de rolstoelpodia. Je herkent ze aan het witte hesje met Inter-logo en kan ze altijd aanspreken wanneer je hulp nodig hebt. Daarnaast kan je rekenen op de vrijwilligers van het Rode Kruis en houdt de Graspop Safety Crew ook mee een oogje in het zeil.
 • Aan de hoofdingang van het festival kunnen personen met een handicap hun festivalticket omwisselen aan een apart loket (Guest Office).
 • Er is een aparte doorgang naar de festivalweide voor personen met een handicap. Eén begeleider mag mee langs deze ingang.
 • Assistentie- en blindengeleidehonden mogen ook mee de festivalweide op.
 • Er zijn verhoogde platformen aan de Main Stages en in de Marquee, waarop rolstoelgebruikers, personen met krukken, .... hun favoriete band goed kunnen zien. Omdat we zoveel mogelijk personen met een handicap hiervan gebruik kunnen maken, mag maximaal 1 begeleider mee op het platform. Inter-begeleiders en Graspop-stewards houden mee in 't oog dat het niet te druk wordt op het platform.
 • Alle sanitaire blokken hebben een aangepast toilet voor personen met een handicap.
 • ADL-CAMPING VOLZET. Voor festivalgangers met een beperking hebben we een apart stukje op de Boneyard camping gereserveerd, vlak tegen het festivalterrein. Je begeleiders mogen hier ook slapen (max. 4 personen, max. 3 kleine tenten). Let op: zonder geldig festivalbandje mag je de camping niet op. Het is niet meer mogelijk om een plaats te reserveren.
 • We hebben aangepaste douches, wasbekkens en toiletten voorzien. In de verzorgingstent staat een tillift en verzorgingsbed ter beschikking. Je kan er ook je rolwagen 's nachts achterlaten en opladen.

 

Goed om te weten

 • Opvouwbare krukjes/stoeltjes van maximaal 50 cm hoogte zijn toegelaten.
 • Er zijn geen aangepaste voorzieningen voor zwangere vrouwen. Beslis je om naar het festival te komen, dan doe je dat op eigen verantwoordelijkheid.
 • Geef je borstvoeding, dan kan je kolven in de Rode Kruispost op de festivalweide of op de Boneyard. Hier kan je ook je melk koel bewaren.
 • Als je om gezondheidsredenen speciale voedingsvoorschriften moet volgen (glutenvrij, lactosevrij, ...) dan mag je je eigen eten meebrengen (let wel: niet verpakt in hard materiaal).
 • Als je medicijnen moet innemen tijdens het festival, zorg dan dat je een doktersverklaring bij je hebt om nodige discussies met security te vermijden. Moeten je medicijnen koel bewaard worden, dan kan dat bij de Rode Kruisposten op festivalterrein en de Boneyard.

 

Voor meer informatie, mail naar graspop@inter.vlaanderen.

 

 

Locatie

Locatie:
Festivalpark Stenehei
Straat:
Kastelsedijk
Stad:
Dessel