E-mail Afdrukken

agenda

Evenement 

Title:
Suikerrock
Wanneer:
28.07.2017 - 30.07.2017
Waar:
Tienen - Tienen
Categorie:
Festivals en muziek
Voorziening:
Intro-ok-label, Intro assistenten, Verhoogd platform, Parking, Toegankelijk sanitair
 
Intro-ok-labelIntro assistenten

Omschrijving

In samenwerking met de Inter-eventwerking levert de organisatie van Suikerrock extra inspanningen om het festival toegankelijk te maken voor bezoekers met een beperking. Zo voorziet men o.a. volgende zaken:

Voorbehouden parking

  • Er zijn voorbehouden parkeerplaatsen voorzien aan CC De Kruisboog (Sint Jorisplein 20, Tienen). Heb je een handicap en wens je gebruik te maken van deze voorbehouden plaatsen? Geef dan op voor 22 juli een seintje via suikerrock@inter.vlaanderen. Het nodige doorlaatbewijs wordt je dan toegestuurd.

 

Festivalterrein

  • Op de Grote Markt, ter hoogte van het stadhuis, is er een rolstoelpodium voorzien waar rolstoelgebruikers, mensen met krukken, personen met een kleine gestalte, mensen met autisme-spectrumstoornissen, etc. (+ 1 begeleider) hun favoriete bands kunnen bekijken.
  • Er is toegankelijk sanitair voorzien  naast het rolstoelpodium. 
  • Er zijn Inter-vrijwilligers aanwezig op het festivalterrein (o.a. bij het rolstoelpodium). Zij helpen een handje waar nodig: toiletbezoek, verplaatsingen, eten en drinken, ... . Aarzel niet een Inter-vrijwilliger aan te spreken indien je assistentie nodig hebt. Deze zijn herkenbaar aan een wit Inter-hesje.
  • Assistentiehonden zijn toegelaten.


Heb je een handicap en wil je tijdens Suikerrock 2017 gebruik maken van bovenstaande faciliteiten, of heb je nog bijkomende vragen omtrent de toegankelijkheid van dit festival? Neem dan vóór 22 juli contact via suikerrock@inter.vlaanderen 

Locatie

Locatie:
Tienen
Straat:
Wolmarkt 26
Postcode:
3300
Stad:
Tienen