E-mail Afdrukken

agenda

Evenement 

Title:
Theater op de Markt 2017
Wanneer:
27.10.2017 - 30.10.2017
Waar:
Domein Dommelhof - Neerpelt
Categorie:
Cultuur en andere
Voorziening:
Intro-ok-label, Intro assistenten, Audiodescriptie, Ringleiding, Voelstoelen, Parking, Toegankelijk sanitair, Medewerkers van het evenement helpen waar nodig
 
Intro-ok-labelIntro assistentenAudiodescriptieRingleidingVoelstoelen

Omschrijving

In samenwerking met de Provincie Limburg en Inter levert Theater op de Markt extra inspanningen om het festival toegankelijk te maken voor mensen met een handicap.

Download de brochure met het volledige programma 

Op de website van het festival vind je de praktische informatie

Algemene toegankelijkheidsinformatie:

Bezoekers met een handicap kunnen een beroep doen op:

  • Assistentie van Inter-vrijwilligers moglijk bij alle voorstellingen. Bij betalende voorstellingen dient u dit aan te vragen bij de reservatie van uw ticket. Bij gratis voortellingen is assistentie voorzien. 
  • Parking vlakbij Dommelhof met blauwe parkeerkaart voor mensen met een handicap
  • Toegankelijke toiletten
  • Voorbehouden plaatsen bij de voorstellingen. Let op: niet alle voorstellingen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. U vindt meer informatie in het programmaboekje. 

 

Informatie voor mensen met een visuele beperking

CHEPTEL ALEÏKOUM'S BRASS-CIRCUS-BAND: CIRCA TSUICA - MAINTENANT OU JAMAIS

Voor mensen met een visuele beperking wordt er audiobeschrijving voorzien bij de voorstelling Circa Tsuica van Cheptel Aleikoum op 30 oktober om 19u30 op het terrein van de Scoutsrally. Om een beroep te doen op de audiobeschrijving dient u één uur op voorhand aanwezig te zijn. 


Een dozijn circusartiesten zet de circustent in vuur en vlam. Van bij het betreden van de circustent word je ondergedompeld in de eclectische wereld van Circa Tsuica: een wereld vol humor, livemuziek en acrobatie.
Van zodra je één voet in de tent van Circa Tsuica zet, word je door de artiesten uitgenodigd om binnen te stappen in hun wereld van vrijheid, van muziek en van circus. In de cirkelvormige piste is het een komen en gaan van acrobatisch fietsen, grondacrobatiek, trapeze, Cyr wiel, ... De artiesten proberen je te betrekken in hun wereld en samen met jou dromen ze van een ideale wereld, of is dat een utopie? Het publiek is zowel rechter als jury en geniet van muziek, van bizarre fietsers en nog meer acrobatische stunts in de lucht, ondersteboven, op de grond, ... De muziek is in deze voorstelling alomtegenwoordig en sleept je mee in het avontuur. Want in deze voorstelling is alles mogelijk en het maakt niet uit, als je er maar van geniet! Het is Now or Never!

Wanneer? Maandag 30 oktober om 19u30 met audiobeschrijving voor blinden en slechtzienden - voor de audiobeschrijving dient u één uur op voorhand aanwezig te zijn.

Locatie: CIRCUSTENT CIRCA TSUICA 20

Duur: ± 105'

Ticketprijs: € 12; reserveren kan via +32 11 80 50 02

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

Opgelet: tijdens deze voorstelling weerklinkt luide muziek, zeker voor jonge kinderen is het best om oorbescherming mee te brengen.

Informatie voor mensen met een auditieve beperking

Tijdens volgende voorstellingen worden voelstoelen en een ringleiding ingezet voor personen met een auditieve beperking: 

  • Side Show: Vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober in de Schouwburg
  • Anomalie: Zondag 29 oktober en maandag 30 oktober in de Schouwburg
  • Groupe Acro De Tanger: Vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober in de Sporthal
  • The Ricochet Project: Zondag 29 oktober en maandag 30 oktober in de Sporthal

 

Tickets en reservatie

Tickets via Theater op de Markt: +32 11 80 50 02.

Wil je graag gebruik maken van een voelstoel of de ringleiding of een beroep doen op de audiobeschrijving? Geef dit dan door bij de reservatie van je tickets. U kan Dommelhof contacteren via theateropdemarkt@limburg.be of +32 11 80 50 02.

Locatie

Locatie:
Domein Dommelhof
Straat:
Domein Dommelhof
Stad:
Neerpelt
Provincie:
Limburg
Land:
Land: be